Bani de la Ministerul Dezvoltării pentru finalizarea investițiilor

Beneficiarii PNDL I pot solicita, până pe 29 ianuarie 2021, suplimentarea sumelor alocate de la bugetul de stat pentru finalizarea obiectivelor de investiţii.

Astfel, trebuie transmisă Anexa nr. 3 la Normele metodologice pentru punerea în aplicare a prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 28/2013 pentru aprobarea Programului naţional de dezvoltare locală, aprobate prin Ordinul ministrului dezvoltării regionale şi administraţiei publice nr. 1.851/2013, republicat, cu modificările şi completările ulterioare, însoţită de următoarele documente:

– Hotărârea consiliului local/judeţean de aprobare a indicatorilor tehnico-economici actualizaţi;

– Hotărârea consiliului local/judeţean de asigurare a finanţării pentru categoriile de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat prin Program;

– Devizul general actualizat şi devizul general pentru lucrările rest de executat defalcat pe categorii de lucrări şi categorii de cheltuieli;

– Notă justificativă – prin care să se întemeieze necesitatea suplimentării sumelor de la bugetul de stat;

– Declaraţia pe proprie răspundere din care să reiasă că obiectivul de investiţii pentru care se solicită fonduri de la bugetul de stat este acelaşi cu cel inclus în Program, iar fondurile solicitate sunt necesare în vederea finalizării obiectivului de investiţii (conform modelului ataşat).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *