Bărbat din Municipiul Giurgiu, arestat pentru că și-a amenințat soția și fiul

Azi, 2 februrarie, la ora 00.15, o femeie de 44 ani din Giurgiu a sunat la 112 pentru a-și reclama soțul băut și violent.

Femeia, de frica bărbatului, s-a refugiat într-una dintre camerele locuinței, împreună cu fiul de 22 de ani, timp în care, soțul, a amenințat cu acte de violență și a lovit cu un cuțit ușa camerei.

Polițiștii și jandarmii care s-au deplasat la locuința familiei au condus cele trei petrsoane la sediul poliției, unde le-a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, reieșind faptul că există risc iminent, fiind emis ordinul de protecție provizoriu, pentru 5 zile, în urma căruia bărbatul de 44 de ani, era obligat să păstreze o distanță minimă de 100 de metri, să fie evacuat din domiciliu și să îi fie montată o brățară electronică de supraveghere.

Bărbatul ar fi refuzat montarea dispozitivului electronic de supraveghere, încalcând astfel prevederile ordinului de protecție provizoriu.

Azi, pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunilor de amenințare și încălcarea ordinului de protecție provizoriu, a fost reținut, pentru 24 de ore. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *