Biciclete utile, cochete si electrice pot fi testate si de giurgiuveni

Vineri, 17 noiembrie, giurgiuvenii pot testa gratuit 10 biciclete electrice in cadrul unui proiect transfrontalier.

Bicicletele vor fi amplasate în fața Teatrului “Tudor Vianu” între intre orele 9.00 – 17.00 pentru ca doritorii sa le încerce.

Proiectul prin care vor fi aduse bicicletele este finanțat prin programul INTERREG V-A România-Bulgaria 2014-2020.
Prin aceste acțiuni comune se dorește îmbunătăţirea planificarea, dezvoltărea şi coordonărea sistemelor de transport transfrontaliere pentru conexiuni mai bune la reţeaua de transport TEN-T .

Un alt obiectiv al colaborării este crearea unei reţele pentru biciclete electrice în întreaga zona transfrontalieră România – Bulgaria, pentru o mai buna mobilitate individuală si de calitate a transportului durabil.

Proiectul este derulat de Agenţia de Dezvoltare Regională şi Centrul de Afaceri (ARDBC) Vidin, Bulgaria (partener lider), Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Vidin, Bulgaria, Asociaţia Română pentru Industrie Electronică şi Software – Oltenia, Romȃnia, și Patronatul Local al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (PLIMM) Calafat, România.

Aria de dezvoltare a acestei rețele pentru biciclete electronice cuprinde județele Vidin, Montana, Vratsa, Pleven, Veliko Tarnovo, Ruse și Dobrich (+ capitala Sofia) din Bulgaria și Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Călărași, Constanța (+București) din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *