Bogdan Bratu, candidatul AUR la primăria Giurgiu: ”Eu nu sunt omul nimănui, sunt omul meu”

 Bogdan Bratu va fi candidatul AUR pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu la alegerile locale din anul 2024.

Este giurgiuvean născut și crescut la Giurgiu, are experiență atât în administrație cât și în afaceri și poate fi candidatul care să încurce socotelile celor care ocupă primele două locuri în preferințele giurgiuvenilor.

Până la alegeri, se pot întâmpla multe, am mai văzut, așa că niciunul dintre candidați nu ar trebuie să se vadă deja cocoțat pe scaunul de primar.

Bogdan Bratu vrea, așadar, să fie primar și deja și-a propus câteva obiective dacă ar fi ales edilul orașului, după cum a declarat în cadrul emisiunii ”Audiența” a postului local TV Giurgiu:

Primul lucru pe l-aș face dacă mâine dacă aș fi primarul Giurgiului, aș identifica toate terenurile să vedem care sunt pentru turism, care pentru industrie și m-aș așeza la masă cu oamenii de afaceri, să vedem ce le putem oferi. (…) În vara anului trecut am fost cu un investitor din Ucraina în Zona Liberă Giurgiu, pentru că firma respectivă și-a dorit mult să investească aici. Produce fibră optică și avea nevoie de 6.000 de angajați. Nu a știut nimeni să le explice legislația Zonei Libere, să îi îndrume și au plecat”.

Bogdan Bratu nu este străin nici de politică. A fost membru PSD și prieten bun cu Marian Mina, până la un moment dat:

Eu cu Marian Mina am copilărit. Am fost prieteni până în 2017. De atunci nu ne mai vorbim. Eu nu sunt omul nimănui, sunt omul meu. Sunt foarte rebel.”

Referitor la presupusele fapte penale de care îl acuză unii și alții, Bogdan Bratu a declarat că are cazierul curat, iar pe numele său nu există niciun dosar penal și nicio acuzație de natură penală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *