BREAKING NEWS! Urmărire ca-n filme în judeţul Giurgiu. S-au tras focuri de arma !

Poliţiştii au descărcat o armă pentru a prinde un bărbat care furase o maşină. Deşi avea o roată ciuruită de gloanţe, şoferul a continuat să fugă de oamenii legii mai mult de 20 de kilometri. În cele din urmă a fost prins.

Update 03 Iunie 2018 / ora 17.00

Politistii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu au acționat vineri seara cu focuri de arma după ce au fost sesizați de către un bărbat din municipiul Zimnicea, judeţul Teleorman, că sub ameninţarea unui cuţit i-a fost luat autoturismul de către un bărbat necunoscut într-o benzinărie din municipiul Giurgiu. 

Autoturismul  sustras a fost identificat de o patrulă pe DN 61, pe raza comunei Ghimpaţi. 

Focurile de arma au fost trase după ce agenții de politie alertați au efectuat semnale regulamentare de oprire, dar acestea au fost ignorate de către  hot.

Poliţiştii au plecat în urmărirea acestuia, iar în localitatea Bucşani au executat şase focuri de armă în pneurile autoturismului, care a fost oprit în localitatea Dealu, unde suspectul a fost imobilizat şi încătuşat.

Bărbatul  în vârstă de 35 de ani, din municipiul Giurgiu, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice când a profitat  de lipsa conducătorului  auto din masina . Aceasta se afla in benzinărie la cumpărături,  iar infractorul  a ameninţat-o cu un cuțit  pe iubita acestuia sa iasă din masina.

În momentul în care hoțul mașinii  a vrut să plece, a fost întâmpinat de proprietar, pe care, de asemenea, l-a ameninţat că îl taie, după care a fugit cu autoturismul. 

În cauză a fost întocmit un dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Bărbatul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu cu propuneri corespunzătoare şi s-a luat măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

Camelia Sachetti

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *