Bunul simț ca profesie de bază

 

A început campania electorală la Florești-Stoenești și-a debutat în trombă.
Niciun fel de tatonare, nicio strategie electorală de finețe niciun fel de dialog pe idei, pe proiecte, pe programe, pe viziuni, pe politici publice, pe programe, nimic……
Campania electorală de la Florești-Stoenești a debutat sub imperiul lui ,,fir-ar,fir-ai, fu.u_i, face-i-aș, prostu’, bețivu’, penalu’, săracu’, condamnatu’ și iarăși prostu’…. și aș putea continua mult și bine seria de epitete și de invective grosolane ce mi se aduc și pe care le primesc uneori cu ciudă, alteori cu resemnare și, de cele mai multe ori, cu amuzament.
De la începutul precampaniei, deci de vreo lună, îmi invit competitorii la un dialog concentrat pe ideea de dezvoltare durabilă a localității noastre.
Nu reușesc decât să mă fac părtaș la un dialog al surzilor.
Nimeni nu vrea să dialogheze.
E mai simplă mârlănia, injuria, calomnia, jignirea, violența verbală, argoul, insulta, polemica ieftină, agresivitatea, ocara,flegma, zeflemeaua etc.
Campaniile electorale sunt prin definiție ,,perioade în care comportamentul deviant al ,,actorilor” trebuie privit cu îngăduință”, dar până unde poate duce grosolănia și mizeria ?
P.S
Am spus și susțin cu tărie că localitatea Florești-Stoenești în mandatul pesedist, 2016-2020, a devenit feuda senatorului Niculae Bădălău .
Toate lucrările de investiții din comună au avut un singur beneficiar, senatorul Niculae Bădălău.
-Invit candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Florești-Stoenești să demonteze cu argumente și înscrisuri afirmațiile mele !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *