BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENTI– 19 OCTOMBRIE 2018

Bursa locurilor de munca destinata absolventilor instiutiilor de invatamant se va desfasura atat in municipiul Giurgiu cat si in orasul Bolintin Vale. Evenimentul reprezinta primul contact al tinerilor cu piaţa muncii, cu oferta locurilor de munca vacante şi, nu in ultimul rand, cu posibilitatea de reorientare profesionala spre o ocupaţie noua, cu şanse mai mari de angajare.

Agentia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu organizeaza vineri,19 octombrie, Bursa locurilor de munca destinata absolventilor instiutiilor de invatamant . In municipiul Giurgiu aceasta se va desfasua in incinta unui restaurant, iar in oraşul Bolintin Vale, la sediul Bibliotecii din localitate.

Participantii la eveniment vor avea posiblitatea de a afla ce meserii se caută si sa isi gaseasca un loc de munca, iar agenţii economici să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă oferit.
Agentii economici care încadrează persoane din rândul absolventilor beneficiază de o serie de facilităţi/subvenţii prevăzute de Legea privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, ale uceniciei la locul de muncă şi de cea privind efectuarea stagiului pentru absolvenţii de învăţământ superior.

Pana la data de 16.10.2018) 37 angajatori au comunicat peste 380 locuri de munca vacante, cele mai multe fiind oferite in urmatoarele domenii de activitate: comert, constructii, hoteluri si restaurante, asigurari, etc.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *