Burse pentru elevii claselor profesionale din Giurgiu

Elevii claselor a IX-a, ai Colegiului Tehnic ”Ioan Bălănescu” calificările Mecanic auto, Electronist aparate şi echipamente şi Operator la maşini cu comandă numerică, își vor primi bursele asigurate de CTP INVEST BUCHAREST SRL astfel:

  • Clasa a IX-a PD, calificarea Mecanic auto: din 25 de elevi înscrisi, 1 elev este neprezentat și nu a putut fi recuperat până la această dată. Astfel, au primit bursa aferentă lunilor septembrie – ianuarie un număr de 24 elevi.
  • Clasa a IX-a PE, calificarea Electronist aparate și echipamente: din 20 de elevi inscrisi, pe luna septembrie au primit bursă 15 elevi, iar pentru lunile octombrie – ianuarie 14 elevi – 6 elevi se află în risc de abandon.
  • Clasa a IX-a PO, calificarea Operator la mașini cu comandă numerică: din 7 elevi beneficiari, pe lunile septembrie – decembrie au primit bursă 6 elevi, iar pe ianuarie au primit bursă toți elevii, fiind recuperat și elevul aflat în risc de abandon.

Burse elevilor de la ”Profesională” acordă și Consiliul Județean Giurgiu

Chiar de astăzi, 22 februarie, bursele aferente perioadei septembrie – decembrie 2021, vor fi acordate după cum urmează:

  • Clasa a IX-a PO, calificarea Operator la mașini cu comandă numerică – 13 elevi beneficiari
  • Clasa IX PS, calificarea Sudor – 24 elevi beneficiari

De altfel, toți elevii Colegiului Tehnic ”Ioan Bălănescu” beneficiză de burse, cu condiția să nu absenteze de la cursuri. Părinții elevilor care nu au frecventat cursurile și care nu au primit bursă semestrul trecut au fost înștiințați că elevii  pot primi bursa dacă vor frecventa cursurile și își vor încheia situația școlară pesemestrul I.

Totodată, și în acest an, masa caldă pentru elevii claselor profesionale va fi asigurată de Consiliul Județean Giurgiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *