Cacialmaua incornoratului

 

Ceea ce presa inca servila senatorului Badalau eticheta zilele trecute ca fiind o gluma nereusita a presedintelui filialei giurgiuvene a PNL Marin Anton si anume intentia manifestata a lui Badalau de a trece cu arme , bagaje si cu inca doi colegi parlamentari la PNL a fost o intamplare cat se poate de reala si s-a petrecut in biroul presedintelui PSD , Liviu Dragnea .
Cazut in dizgratie si constient ca a pierdut partida si la Giurgiu , acolo unde deputatul Razvan Cuc conduce detasat in intentia de vot a social-democratilor  , in fata lui Marian Mina protejatul sau , Badalau l-a amenintat pe Liviu Dragnea cu parasirea partidului si trecerea impreuna cu deputatul Elena Dinu si cu senatorul Cristian Marciu la PNL .
Binenteles ca Liviu Dragnea n-a crezut nici o iota din spusele lui Badalau si i-a urat ,,calatorie sprancenata” de unul singur , eventual la UDMR si nu la PNL unde usa este inchisa pentru orice social-democrat , iar pentru Badalau ferecata cu cinci lacate .
In stilu-i discret si de bun simt senatorul Marciu s-a plasat in aripa Razvan Cuc , iar apropierea Elenei Dinu e doar o chestiune de zile.
Grupul Badalau-Mina se rarefiaza pe zi ce trece si tinde catre extinctie mai ales ca primarii au inteles ca banii pentru proiecte vin de la Liviu Dragnea , protectorul lui Razvan Cuc si al lui Costel Carapanceanu , adversar declarat si permanent al lui Badalau .
Putin peste doi ani au trecut de cand Badalau l-a transferat pe Razvan Cuc de la defunctul PP-DD cu surle si trambite si l-a anuntat ca fiind o mare speranta a politicii giurgiuvene .
Razvan Cuc a confirmat , i-a rupt capu’ .
Incornorat , Badalau a incercat sa joace la cacealma .
Nu i-a reusit .
In urma cu zece ani , aflat intr-o situatie similara , Badalau l-a amenintat pe Mircea Geoana , presedintele de-atunci al PSD cu plecarea .
La discutie a participat si Miron Mitrea , secretar general al PSD la acea data ,care i-a spus lui Badalau ca nu reprezinta mare lucru pentru partid si l-a dat afara ca pe-o masea cariata .
La fel si-acu , doar ca lui Geoana si lui Mitrea le-au luat locul Dragnea si Cuc .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *