Cai accidentați la intrarea in Giurgiu! Unul dintre aceștia avea microcip!

Doi cai au fost răniți  grav pe soseaua ce leagă DN5 Bucuresti-Giurgiu de Vama cu Bulgaria.Caii lăsați nesupravegheati  de stăpân au fost loviți de un autoturism al cărui șofer a fost  si el transportat de urgentă la spital.

Doi cai lăsați nesupravegheați de către proprietar au fost accidentați grav ieri seara in jurul orei 21   , pe șoseaua București din Giurgiu la intrarea in oraș pe drumul către vama Russe. Șoferul autoturismului a fost transportat la spital . 

La fata locului s-au deplasat echipaje ale  ISU , Politiei si DSV. Situația este una rar întâlnită,  deoarece caii nu au ce caută pe o asemenea artera de circulație . 

Cu sprijinul unei asociații pentru protecția animalelor, caii au fost transportați  la un depozit din localitatea Frățești , judetul Giurgiu in așteptarea unui medic de specialitate din București.

Unul dintre cai era microcipat , iar proprietarul acestora va fi amendat conform legislației privind animalele cu valoare economică si pentru care nu exista adăposturi de ajutor.
Caii accidentați ieri seara in Giurgiu nu prezintă picioare rupte sau rani incompatibile cu viața!

Camelia Sachetti

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *