Camere de supraveghere și radare fixe pentru vitezomanii giurgiuveni

Nu de puține ori somnul și liniștea giurgiuvenilor sunt perturbate de teribiliștii care  calcă prea tare pedala de accelerație sau turează motoarele la maxim, atunci când forțele de ordine nu sunt în preajmă. Se întâmplă, în special, după lăsarea întunericului, deseori chiar în centrul orașului, dar și pe șoseaua ce duce spre port sau alte străzi care permit cursele ilegale de mașini, cunoscute ca ”liniuțe”. Astfel, numărul de decibeli permis de lege este cu mult depășit, iar plângerile giurgiuvenilor nu au fost deloc puține.

Adrian Anghelescu, noul primar ales, intenționează să stopeze aceste fenomene și să îi responsabilizeze pe amatorii de viteză prin introducerea unor dispozitive de măsurarea a decibelilor, camere de supraveghere și radar fix.

Acesta consideră că, în acest fel, echipajele de poliție ar putea interveni mult mai rapid, pentru ca în timp, mania vitezei să poată fi stăpânită, dacă nu eliminată.

Trebuie să- ne gândim cum facem noi să nu deranjăm pe altcineva, iar celălalt să se gândească cum face el să nu ne deranjeze pe noi.”

 

2 thoughts on “Camere de supraveghere și radare fixe pentru vitezomanii giurgiuveni

  1. Giurgiuvenii astia deranjati, sa puna mana sa inchida termopanu’ si sa dea drumul la aerul conditionat de il au in perete, doar de fala se pare…. si sa termine cu prostiile. Nu masinile fac zgomot, ci copiii cu mtocicletele de 125cmc cu tobe china! La cata politie abuziva eate in oras, asta ne-ar mai lipsii. Tichia de margaritar.

  2. Foarte bine dar acele radare vor fi omologate pentru ca polițiștii să-i poată sancționa pe cei care încalcă regulile sau va fi aceeași situație ca acum câțiva ani în care s-au instalat camere pentru același scop iar după un timp le-au scos din funcțiune pentru ca nu erau omologate, procesele verbale contestate erau castigate și a fost o pierdere de timp și cheltuiala inutila cu radarele respective, radare care au fost instalate în toată tara iar acum ruginesc la marginea părții carosabile în localități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *