web analytics
Giurgiu-Tribune

Direcția de Taxe și Impozite, informare pentru datornici

În aceste zile angajați ai Direcției de Taxe și Impozite Locale Giurgiu desfășoară o campanie de informare. Este vorba despre atenționarea contribuabililor care au rămas în urmă cu plata datoriilor către bugetul local.

Directorul Direcției  Taxe și Impozite Giurgiu , Laurențiu Țintea a declarat pentru Giurgiu-Tribune:”De regulă după trecerea unor termene de plată, procedăm la informarea celor care – din diferite motive, devin restanțieri la plata unor taxe, impozite sau chirii; Este o activitate firească, normală, pe care o facem de câteva ori pe an, și care este obiectul nostru de activitate, alături de alte activități specifice. Acum în această perioadă a anului, ultimul termen de plată a fost 30 septembrie, și cred că este firesc să îi informăm atât pe cei care înregistrează restante, dar și pe acei contribuabili cu sume care au termene de plată până la 31 decembrie 2020.Nu sunt somații, nu sunt executări silite, sunt doar simple informări care aduc la cunoștința contribuabililor situația lor fiscală până la sfârșitul lui 2020.”

În prezent sunt restanțieri un număr de 13.083 persoane fizice cu sume ce depășesc valoarea de 100 lei. Valoarea totală a acestor restante depășește, în acest moment suma de 15.000.000 lei.

 

Alexandra Buzică

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *