Canalul Cama – Zona mediană și adiacent Veriga ar putea deveni o adevarata atractie turistica la Dunare, in Giurgiu

Un proiect al primariei ar putea aduce giurgiuvenilor un nou loc de agrement pe Canal Cama – Zona mediană și adiacent Veriga. Peste canal s-ar putea trece pe o pasarela sau chiar cu tiroliana. Daca va primi finantare, proiectul ar reprezenta o adevarata atractie pentru giurgiuveni si chiar pentru bucuresteni , ori locuitorii din Ruse-Bulgaria.

Primaria Giurgiu va depune spre finantare un proiect de amenajare a unor spatii de agrement pe Canal Cama – Zona mediană și adiacent Veriga.
Daca proiectul ce va fi depus in cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, va primi finantare, zona mentionata va fi racordata la utilitățile publice si va fi supravegheata video. De asemenea, se va construi o pasarelă peste Canal, iar cei mai aventurosi, vor putea traversa cu tiroliana. Finantarea proiectului, ar putea aduce giurgiuvenilor si o scenă plutitoare , foișoare de observare si spatii verzi frumos amenajate . Fiind foarte aproape de capitala, dar si de orasul bulgar Russe, construirea unei asemenea zone de agrement ar fi si o varianta de petrecerea tipului liber si pentru locuitorii acestor orase.
In plus, turistii care ajung cu vasele de croaziera in portul Giurgiu, ar putea fi tentati sa acceseze o asemenea oferta de agrement.
Pentru construirea acestei zone primaria trebuie sa obtina mai intai o finantare de  27,5 milioane de lei cu tva inclus. Proiectul va fi depus pana pe 10 noiembrie , data limita de depunere a proiectului.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *