web analytics
Giurgiu-Tribune

Cand auzi Gecor , fugi ca dracu’ de tamaie , da’…. incet !

 

 

Ieri , 5 ianuarie 2018 pe Drumul Judetean numarul 412 , in comuna Colibasi din judetul Giurgiu , au avut loc mai multe accidente auto soldate cu avarierea autovehiculelor implicate , motivul fiind inghetul la sol  , care a transformat carosabilul in patinoar .
In toate cele sapte cazuri care ne-au fost relatate de catre corespondentii nostri , se pare ca soferii autovehiculelor nu au avut nici o vina , acestia coreland viteza de mers cu starea drumului , aceasta fiind de fapt si cauza pentru care accidentele nu s-au soldat cu victime .
Dar cine e vinovatul ?
Incepe cu ,,Ge” , se termina in ,,rul” , atunci cand este articulat si nu e GE-RUL , ….este GE-CO-RUL ,celebra firma de casa a celui mai scelerat personaj pe care l-a dat politica post-decembrista si ma refer evident la securistul Catalin Voicu si administrata acum de fostele sale slugi , devenite intre timp oameni de afaceri si rude cu Senatul Romaniei .
Gecor este firma care a castigat licitatia de intretinere a D.J 412 pe timpul iernii si care avea obligatia sa imprastie materiale antiderapante pe drumul cu pricina.
Nu a facut-o si nu o va face , pentru c-asa e invatat domnul George Cusa ,patronul de la Gecor , de catre rudele care l-au abonat la contracte cu statul :
-,,Cumetre , iarna trece si la cat suntem noi  de norocosi poate nici nu ninge !Banii sa ni-i luam ! ”

IN ATENTIA CONDUCATORILOR AUTO !

Publicatia noastra va posta lista drumurilor pe care le administreaza pe timpul iernii firma Gecor in vederea evitarii acestora si a folosirii unor drumuri alternative mai sigure .

P.S
Astazi de dimineata la ora 9 , pe Drumul National 5 , baietii de la Gecor faceau lucrari de marcare ,  adica vopseau drumul .
-Azi ma , de Boboteaza si la minus doua grade ?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *