Cand dai ca prostu’-n calu’ care trage

 

 

 

 

La Joita in nordul extrem al judetului Giurgiu se pune de- o afacere mare de tot.
Gigantul vanzator de ,,de toate” in orice cantitate , dar exclusiv on-line , eMAG construieste un depozit logistic pe vreo 50 de hectare.
Numai taxa de emitere a autorizatiei de constructie aduce in visteria comunei vreo 35 de miliarde vechi.
Da va dati seama ce de bani vor veni din sumele defalcate din impozitul pe venitul din salariile angajatilor eMAG ?
Si din cota de TVA pe care Legea bugetului ii obliga pe dijmasii bugetului general s-o returneze la Joita ?
Si din…… era sa zic impozitul pe teren si cladiri ?!
Nu , din asta nu .
In stilu-i caracteristic , de mafiot fara scrupule , obsedat numai de buzunarul propriu , senatorul Badalau pune presiune pe conducerea PSD-ista a comunei Joita in vederea emiterii unei Hotarari de Consiliu prin care zona de amplasament a depozitului sa fie incadrata conform unui plan urbanistic ca si ,,Parc Industrial ” , acest lucru exonerand eMAG de la plata impozitelor pe cladiri si pe teren si privand bugetul primariei de sume foarte importante .
De ce asa ?
C-asa vor cei de la eMAG si dom’ senator Badalau.
Badalau este un dusman declarat al bugetelor locale .
Circula zvon prin Bolintin ca prin salba de balastiere ilegale pe care si le-a deschis la Malu-Spart , Ogrezeni si Bulbucata , senatorul Badalau nu urmareste de fapt decat sa creeze probleme unui colos industrial care prin mutarea sediului social in Bolintin-Vale si prin investitiile facute pompeaza sume considerabile la bugetul oraselului de pe malul drept al Sabarului .
Este vorba despre Societatea Comerciala ,,Corsarul Rosu”.
Nu este nici o noutate pentru nimeni ca patronul acestei societati , domnul Nelu Rosu , n-a fost niciodata inregimentat politic si imaginea de firma sanatoasa si platitoare la buget il enerveaza cumplit pe Badalau .
Stiti de ce nu functioneaza camerele de luat vederi instalate pentru verificarea rovignetelor , amplasate in Bolintin-Vale ?
Pentru ca nici un camion detinut de vreo firma de-a lui Badalau nu are rovigneta platita .
Aflam ca politia rutiera de la Bointin-Vale se ocupa mai mult cu protejarea masinilor ,,sefului suprem” de eventuali intrusi rau-intentionati decat de ceea ce-ar trebui sa faca in mod normal , adica dirijarea si controlul circulatiei rutiere din oraselul cu multi spoitori si mai multe gropi .
Bolintinul se va infrati cu orasul catalan Badalona caruia ii va prelua si numele, urmand ca dupa aceea sa inceapa tendintele secesioniste .
Badalona ?
Da Badalona .

Ce zic oamenii din Joita despre Badalau si ,,ingineriile lui !

Ce sa zica ! Ca la joitaaa dom’ senator !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *