Când și câte lucuințe ANL vor fi distribuite?

În prezent, reprezentanții compartimentului Fond Locativ din cadrul Primăriei Giurgiu împreună cu viceprimarul Silviu Dumitrescu evaluează dosarele depuse de giurgiuveni în vederea obținerii unei locuințe de tip ANL. Este vorba despre un număr de 204 cereri. În baza evaluării dosarelor depuse și completate de către solicitanți până la data de 31 ianuarie 2021, va fi stabilită noua listă de priorități.

Despre problema locuințelor ANL dar și a celor sociale primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu, a declarat în cadrul emisiunii ”Giurgiu la tribună”:

” Fac tot posibilul. Ieri, domnul Trăistaru a fost la București și a rezolvat situația pentru 20 de apartamente sociale în zona Istru și încă 55 de apartamente în zona Obor, asta înseamnă 75 de apartamente în următorii doi ani. Mai avem încă 5 apartamente , în total sunt 80 de apartamente pe care le vom distribui în următorii 2 ani în baza unui punctaj care atribuie această prioritate nu neapărat după anii de vechime în care se așteaptă.”

Potrivit reprezentanților Direcției Patrimoniu din cadrul Primăriei Giurgiu, în prezent, se lucrează la documentația pentru reabilitarea și recompartimentarea blocului C1. Pe tot parcursul anului 2020, conform listei de priorități, au fost redistribuite trei locuințe sociale rămase libere în urma renunțărilor sau a evacuărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *