Captură bogată la frontieră

Controalele la vama Giurgiu se intensifică pe zi ce trece, însă se pare că fără a obține un rezultat îmbucurător în ceea ce privește diminuarea numărului celor care încearcă să introducă ilegal în țară diferite obiecte. În urma verificărilor aproape de fiecare dată rezultatul acestora este uimitor. Asta s-a întâmplat și în urmă cu două zile când trei cetățeni turci și un cetățean român au încercat să  introducă ilegal în țară mai multe articole de îmbrăcăminte și parfumerie. Astfel,cu ocazia verificărilor amănunțite efectuate, polițiștii de frontieră aflați în serviciu au descoperit în patru autocare ce aparțineau unor firme de transport persoane, cantitatea totală de 3.653 diverse produse constând în  articole de vestimentație, încălțăminte, marochinărie și parfumerie, bunuri inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

În cadrul cercetărilor, oamenii legii au stabilit că posesorii bunurilor sunt trei cetățeni turci și un cetățean român cu vârste cuprinse între 20 și 47 de ani.Cei din urmă  fiind pasageri în autocarele ce circulau pe ruta Turcia – România. Cei patru cetățeni intenționau să introducă produsele în România în vederea comercializării.

Dacă  bunurile ajungeau pe piață valoarea lor după comercializare  se ridică la suma totală de aproximativ 972.100 lei. Captura impresionantă a fost confiscată în vederea continuării cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *