Care e pontul lui Ponta la Giurgiu?

PRO România și-a lansat candidații în alegerile locale din 27 septembrie. Președintele PRO România, Victor Ponta, a venit personal la Giurgiu pentru a-l susține pe candidatul partidului, Nicolae Barbu și pentru a asista la depunerea candidaturilor la Biroul Electoral Județean.

Mă bucur forte tare că sunt la Giurgiu alături de oameni cu care am făcut lucruri bune și când am fost prim-ministru și când nu am mai fost. Eu cred că primarul (n.r. Nicolae Barbu) a reușit să schimbe, în ultimele două mandate, fața unui municipiu cu mare potențial. Este actualul și  viitorul primar al municipiului Giurgiu.” – a declarat Victor Ponta

La rândul său, primarul Nicolae Barbu a declarat că, deși nu i-a fost ușor să facă pasul spre PRO România va încerca să facă  din Giurgiu un oraș atractiv.

N-a fost un lucru simplu pentru că vin într-un proiect nou, dar îmi doresc să dezvolt orașul pentru tineri și să se spună despre Giurgiu că este un oraș primitor, un oraș dezvoltat, un oraș atractiv.” – Nicolae Barbu, candidat PRO România.

PRO România a depus candidaturi pentru 50 din cele 54 de localități ale județului Giurgiu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *