Careca din Singureni si Maracana de pe Neajlov

 

Campionatul Judetean de fotbal , divizia D , seriile Sud si Nord s-a incheiat sambata 26 mai cu meciurile din etapa a 26-a.
Dupa desfasurarea ultimei etape cunoastem si castigatoarele celor doua serii , echipe ce vor participa la final-four-ul ce va da reprezentatnta judetului Giurgiu la barajul pentru promovarea in divizia C .
In seria Nord castigatoarea este echipa Argesul Mihailesti , achipa care a acumulat 67 de puncte si un golaveraj de 113-24 , punctaj cu care a depasit echipa AS Singureni , clasata pe locul al doilea cu 65 de puncte .
Cele doua echipe vor intalni echipele clasate pe primele doua locuri in seria sud , astfel : Argesul Mihailesti– CSM Dunarea Giurgiu si AS Singureni- Energia Remus .
Echipa din Mihailesti este o echipa cu traditie fotbalistica  , care a mai trecut prin Divizia C si la care au activat de-a lungul timpului jucatori si antrenori de prestigiu .

F.C Argesul  joaca meciurile de acasa pe cochetul Stadion din Mihailesti , stadion cu instalatii si dotari specifice unei echipe care activeaza la nivelul diviziei C.

Din aceasta perspectiva , ocupanta locului doi din seria Nord si ma refer la AS Singureni este doar un ,,moft” al primarului Marian Patuleanu .
Dupa ce intr-o discutie fierbinte intr-un restaurant din Bruxelles , domnul primar Patuleanu a fost strigat cu apelativul ,,Bai Careca !” de catre un primar dambovitean , edilul de la Singureni n-a banuit ca era vorba doar de asemanare fizica cu marele fotbalist brazilian si si-a luat pseudotalentele fotbalistice in serios .
Cand a venit acasa la Singureni , a imprejmuit o bucata de tarla agricola langa Neajlov , i-a trantit doua porti la cele doua capete si-a edificat o baraca pe post de vestiare .
Gata Maracana de la Singureni .
Dusuri ?
Cand nu ploua , cine vrea sa se spele , se spala in Neajlov .
Stadion avea , suporterii cei mai rai si mai periculosi din judet avea  , da’ nu prea avea fotbalisti .
In Singureni nu se prea joaca fotbal  . Se joaca mai mult barbut , copcica si risca , asa ca dom’ primar Patuleanu  zis Careca , a adus niste mercenari expirati de prin campionatele inferioare bucurestene si-a injghebat o echipa in care nu joaca niciun baiat din Singureni .
Atuurile echipei din Singureni ?
Terenul in stare de ogor de toamna plin de damburi , de musuroaie si spectatorii periculosi , care pun atat de multa presiune pe echipele adverse , asa incat nimeni nu prea reuseste sa castige la Singureni , fotbalistii echipelor adverse zic de obicei bogdaproste c-au scapat intregi din Maracana de pe Neajlov .
Domnul primar Careca intra in teren ca jucator , cand scorul este unul avantajos pentru echipa sa , sau cu masina si-i alearga pe arbitrii si pe jucatorii echipelor adverse cand lucrurile par sa scape de sub control .
Amatorii de adrenalina se pot apuca de fotbal si apoi vor mearge sa joace impotriva echipei AS Singureni pe Maracana de pe Neajlov .
Vor avea parte de tot felul de senzatii tari : Injuraturi de mame si de familii din partea unui cor de 50-100 de colorati , amenintari cu toporul de pe margine , urmariri cu masini inauntru si in afara terenului de joc .
Pe Maracana din Singureni domnul primar Patuleanu Careca a dezvoltat un fenomen de propagare si dezvoltare a sportului pentru mase in nordul judetului Giurgiu .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *