Carnagiul de la Malu-Spart sau brainstorming-ul din padure

 

 

Nimic nu uneste si nu strange randurile unei echipe , decat o actiune de socializare .
Actiunile de socializare unesc grupul , ii fac pe membri grupului din simpli colegi , amici si uneori chiar prieteni .
In timpul actiunilor de socializare ne descoperim si alte fatete ale personalitatii si ale caracterului decat cele atent studiate si care ne compun imaginea de zi cu zi , cea pe care o vindem , unii dintre noi scump si cu succes , altii mai ieftin .
Asa trebuie sa fi gandit si ,,duetul” inca responsabil cu politica social-democrata la Giurgiu si ma refer la cuplul Badalau-Mina si-au pus-o repede de-o astfel de actiune incheiata cu brainstorming.
-Ce pasiuni comune avem cu subalternii nostrii ?
-Teatrul ?
-Nu
-Muzica simfonica ?
-Nu
-Lectura in grup ?
-Finule ma iei la misto ?
Stim cu totii ca cel mai de bonton hobby in Romania , prin urmare si la Giurgiu este vanatoarea .
N-ai pusca , permis de arma si nu mergi sa vanezi , inseamna ca nu existi in protipendada giurgiuveana , dar oamenii s-au conformat si nu mai exista primar , viceprimar sau director de serviciu deconcentrat din judet care sa nu aiba in dotare o arma performanta impreuna cu toata recuzita , chiar daca in particular n-a taiat niciodata o gaina .
Slava Domnului ca domnul Badalau nu canta la vreun instrument ca ne trezeam la Giurgiu cu o intreaga filarmonica de politicieni !
-Nasule ii invitam pe primari la o goana de mistreti in tarc la Malu-Spart .
-Ba finule nu zici rau , doar ca de la 1 februarie n-avem voie sa vanam decat la panda si numai vieri , scroafele sunt gestante si purceii protejati .
-Si cine ne verifica pe noi cum impuscam mistreti , OLAF-ul , Curtea de Conturi , Garda de Mediu ?
Si-au pus-o de-o vanatoare cu gonaci , o vanatoare interzisa de regulile vanatoresti si de Lege , alaturi de domnii Badalau si Mina , urmatorii domni primari si neprimari : Aurel Enache si Ionut Enache de la Comana , Mitica Preda de la Buturugeni , Daniel Traistaru de la Bolintin-Vale , Lucian Ionita de la Clejani si alti domni din high-life-ul politic de stanga Giurgiuvean .
Perdantii zilei si ai actiunii de socializare au fost mistretii din Tarcul de vanatoare de la Malu-Spart care la finalul zilei erau mai putini cu vreo sapte .
La brainstorming-ul organizat dupa carnagiu la cabana de vanatoare s-au alaturat vanatorilor si alti primari din judet si ne referim la domnii Carapanceanu de la Ghimpati , Stoica de la Colibasi , Patuleanu de la Singureni , Mototolea de la Valea-Dragului…..
Atmosfera prieteneasca de petrecere si voie buna asezonata cu produse specific vanatoresti .
Si totusi ne-a relaltat unul dintre participanti ca in aer a existat permanent un iz de tamaie , de coliva si de parastas .
-Al cui parastas ?
-Poate al celor sapte mistreti , sau al ……Ptiu drace !

La ultima actiune de socializare la care am participat mi-au zis colegii sa nu uit ca dupa fiecare articol sa specific ca scriu pamfelete , asa ca si ,,acesta este un pamflet pe care va rog sa-l tratati ca atare !”

Cand va vad cu pustile-alea la spinare imi dau seama ca viata nu e decat un pamflet …prost scris .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *