Carolina Sas, un secol de viață

100 de ani de viață, de credință, de bune și rele! Sărbătorita acestei zile este Carolina Sas, o giurgiuveancă de pe Strada Trandafirilor, care, azi, a mai adăugat o floare în buchetul vieții. Pe lângă secolul de viață aniversat azi, Carolina Sas este și Cetățean de Onoare al Municipiului Giurgiu, distincție acordată în prezența primarului Adrian Anghelescu și a administratorului public Ionel Muscalu.

Chiar dacă pare greu de grezut, Carolina Sas, la cei 100 de ani, este extrem de lucidă, deschisă la dialog, comunicativă și în primul rând, sănătoasă.

A discutat preț de câteva minute cu primarul Adrian Anghelescu și cu Ionel Muscalu, a depănat amintiri despre Giurgiu și despre vremurile grele pe care le-a trăit în prima parte a vieții. Doamna Carolina, născută pe 19 iulie 1921,  știe ce înseamnă să nu ai o bucățică de pâine, știe ce înseamnă războiul, durerea, dar cunoaște și secretul longevității, credința și cumpătarea.

În anul 1940 s-a stabilit la Giurgiu unde și-a întemeiat familia și a rămas până în prezent. De 50 de ani este văduvă și din păcate, cei doi copii ai săi au decedat, doamna Sas fiind îngrijită de o nepoată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *