Casă de vacanță din comuna Izvoarele, ”vizitată” de hoți

Pe 20 iulie, la ora 22.30, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin 112 de către un bărbat, din municipiul București, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras mai multe bunuri din locuința de vacanță, din localitatea Izvoarele, jud Giurgiu.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Ghimpați, iar, din primele cercetări, a reieșit faptul că, în ziua de 20 iulie, între  orele 13:00-22:00, persoane necunoscute ar fi pătruns, prin escaladarea gardului, în curtea locuinței de vacanță a apelantului, situată în comuna Izvoarele, județul Giurgiu, iar prin forțarea unei ferestre ar fi pătruns în interiorul locuinței, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu de aproximativ 15.000 de lei.

În urma cercetărilor și a investigațiilor efectuate, luni, 25 iulie, a fost identificată persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, ca fiind un bărbat, de 37 de ani, din comuna Izvoarele, județul Giurgiu.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, la data de 25 iulie, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat procurorului de caz, cu propuneri procedurale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *