Casa de vinuri TEO- Întâlnire la Giurgiu cu vinurile de la podgoriile Panciu, Recaș și Pietroasa

Invitat fiind la Cramă

Am răspuns ca bun creștin

Printr-o simplă telegramă: VIN!”

(…Păstorel  TEOdoreanu )

Când vine vorba despre vinuri, românii cu pretenție au depășit condiția simplului tulburel produs după o vizită cu furgoneta la Obor, struguri storși la picior și must amețit prin putini și butoaie. La fel și giurgiuvenii, care optează din ce în cel mai mult pentru vinul produs de crame cu tradiție, mai ales că soiurile alese pot fi găsite acum la doi pași.

Casa de vinuri TEO, din Piața Centrală, situată în vecinătatea Pieței de Flori și-a lărgit recent oferta, încercând să satisfacă cât mai multe gusturi.

Afacerea a început și rămâne în familie, amfitrioni fiind mama și fiul și continuă la fel, dar cu propuneri mereu noi: Casa Teo a început cu vinuri de la Panciu, a adus apoi la Giurgiu vinuri de la Recaș și, mai nou, a bătut palma cu crama Pietroasa, așa încât, dacă deschizi ușa magazinului trebuie să ai timp ca să te informezi și să te hotărăști. E pe degustate, pe alese și la comandă, când vine vorba despre soiuri mai deosebite, din cele vechi, care nu mai sunt în stoc.

Una peste alta, gazdele s-au străduit să creeze un ambient adecvat și au reușit, așa încât merită o vizită de prospecție.

Casa TEO ne-a pus la dispoziție oferta actuală, care va fi îmbunătățită și pe care vă invită să o studiați:  

  • CRAMA RECAȘ

Roze demisec / Roze demidulce / Alb demisec- Fetească regală / Roșu demisec – Cabernet Sauvignon

  • CRAMA PIETROASA

Alb sec- Fetească Regală 2017 / Alb demisec- Fetească Regală- 2017 / Alb sec- Riesling italian 2017 / Alb demisec- Riesling italian 2017 / Roșu sec -Merlot 2018 / Roșu demisec- Merlot  2018 /  Alb demidulce- Tămâioasă Românească 2017 / Roze demidulce- Busuioacă de Bohotin 2018.

  • CRAMA PANCIU

Sauvignon blanc demisec / Merlot roze demisec / Muscat Ottonel demidulce / Pelin roșu și alb

Oferta de mai sus este pentru vinurile vrac, cea pentru vinuri îmbuteliate fiind mai amplă, așa încât  sunteți invitați să o contemplați în rafturile magazinului.

Programul casei de vinuri este:

Luni-Vineri. 08-18 / Sâmbătă: 08-16 / Duminică: 08-14.

Relații la telefon:0721 472 183.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *