Casa Tineretului din Giurgiu ar putea deveni realitate


In ședința extraordinară din , 12 februarie, 2018 a fost aprobata preluarea în proprietatea municipiului a clădirii și terenului Casei de Cultură a Tineretului.
Municipalitatea isi doreste sa transforme această clădire nefinalizată într-un Centru Comunitar Integrat, în cadrul “Strategiei de Dezvoltare Locală la nivelul municipiului Giurgiu.

Pentru că cerințele impun proprietatea asupra acestei clădiri și nu doar administrarea, a fost necesara intrunirea în regim de urgență spre aprobarea acestei hotarari de consiliu care să permită Consiliului Județean să transmită în proprietate această învestiție nefinalizată.
Prmaria Giurgiu isi doreste ca în timpul cel mai scurt sa se poata face intabularea si să demareze procedura de licitație (sursele financiare fiind alocate) și ulterior , proiectul tehnic al acestei constucții.

În cadrul acestei  Case de Cultură a Tineretului se vor desfasura activitati educaționale pentru adulți și copii, servicii personalizate de ocupare, socio-medicale inclusive pentru copii/femei în situații de vulnerabilitate plus alte actiuni conexe .
De asemenea se are in vedere amenajarea unui spațiu de joacă .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *