Cătălin Lupu, directorul DGASPC Giurgiu, suspendat din funcție

Joi, 15 iulie, directorul general al DGASPC Giurgiu, Cătălin Lupu a fost suspendat din funcție. Este o decizie a Comisiei de disciplină din cadrul Consiliului Județean Giurgiu având în vedere că a fost demarată cercetarea disciplinară a lui Cătălin Lupu. Astfel, pentru a nu fi influențată desfășurarea anchetei, directorul general va ocupa, temporar, o funcție inferioară. Directorul adjunct al DGASPC Giurgiu, Sorina Neacșu a preluat atribuțiile directorului general.

”Astăzi, 15.07, la solicitarea Comisiei de Disciplina din cadrul CJG, președintele Dumitru Beianu a semnat, prin dispoziții succesive, mutarea temporară a d-lui Cătalin Lupu pe o funcție inferioară si numirea d-nei Sorina Neacșu ca director interimar al instituției.

Dat fiind că a fost începută cercetarea disciplinara a d-lui Lupu, aplicând prevederile legale, s-a dispus această măsură pentru eliminarea oricărei posibilități de influențare a persoanelor implicate sau de îngreunare a verificărilor ce vor urma.” – Consiliul Județean Giurgiu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *