web analytics
Giurgiu-Tribune

Categoric  “DA” ! Dragnea va cere un vot de reconfirmare ca preşedinte al partidului

Surse din conducerea PSD,au declarat că miercuri ar urma să aibă loc o ședință a Biroului Permanent Național, la ora 16.00.

Cel mai probabil se vor dezbate prioritățile din Parlament, dar și organizarea Congresului.

Marți,20 februarie , in jurul orei 13.00, Nicoale Bădălău a intrat în biroul lui Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, săptămâna trecută, înainte de şedinţa Comitetului Executiv PSD, că va propune convocarea unui congres extraordinar în martie.

“Voi propune în CEx convocarea unui Congres extraordinar. Asistăm de o perioadă bună de timp la dezbateri în societarea românească care este plină de turbulenţe, dezbateri în domeniul justiţiei, fiscalităţii, educaţiei şi PSD trebuie să aibă o poziţie bine definită. Vreau să redefinim şi să relansăm programul de guvernare. Vreau să eliberăm societatea românească de presiuni nedemocratice şi ilegitime. Vreau să angajăm PSD în cel mai ambiţios program de dezvoltare din istoria României”, a afirmat liderul PSD.

Dragnea va cere un vot de reconfirmare ca preşedinte al partidului

Întrebat dacă în cadrul congresului va cere un vot de reconfirmare ca preşedinte al partidului, Dragnea a răspuns: “Categoric da”!

“Azi definim o comisie de organizare a congresului, dacă e cazul, şi o comisie pentru modificarea statutului. Principalul motiv pentru care vreau să fac acest Congres este că este cadrul cel mai bun ca şi cei care au făcut şi transmis scrisori să vină să le dezvolte”, a completat preşedintele PSD.

Sursă: REALITATEA.NET

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *