CE-AR MAI FI DE SPUS: Despre GRĂMADĂ şi SELECŢIE

  • Într-o societate în care majoritatea stabileşte ritmul, normalitatea a devenit minoritară. Ca atare, majoritatea este normală şi minoritatea anormală. Dar, ca să trăieşti totuşi normal nu trebuie să mergi în mâini, ci doar să întorci spatele, într-o piruetă de 180 de grade.

… Cine schimbă pasul, aude altă tobă.


AUDIENȚA: ai 1 000 000 de cititori/telespectatori care buchisesc /se uită la crimele și violurile, accidentele și furțișagurile pe care le prezinți.

Majoritatea dintre ei sunt PROȘTI. Grămadă.

Vor uita cine ești, cum se numește ziarul/emisiunea și se vor bucura că nu li se întâmplă și lor nenorocirile de la ziar sau tv. Cu atât se aleg din tot ce faci pentru ei  +  paguba din provizia de seminţe prăjite- ieftine, un leu un roman diesel! 


IMPACTUL SELECTIV : ai doar 1000 de cititori/telespectatori.

Sunt inteligenți și educați.

Unii dintre ei pot fi formatori de opinie și au putere de decizie.

Vor aprecia ceea ce faci și te vor respecta.

Le va părea rău pentru ceea ce se întâmplă -nu rezonează cu grămada – și vor încerca să dea o mână de ajutor.

 Ce ne ajută mai mult: AUDIENȚA sau IMPACTUL SELECTIV- aceasta este întrebarea!?

NR: Întrebarea nu este valabilă în campania electorală. Între  “Puţin, da bun!”  şi   “Un leu un roman diesel” , e o diferenţă de ani lumină, în defavoarea celor din urmă. Care, ei sunt cei dintâi la vot…

Iată un motiv în plus pentru intelectualii care au anunţat că nu vor merge la vot, din pricină de Covid, dar nu prididesc să meargă la mare, la munte, prin super-marketuri.

Gelu BREBENEL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *