Ce-are legea cu can-can-u’ si popa cu militianu’

 

Prefectul este reprezentantul Guvernului pe plan local si in conformitate cu prevederile legii ,el este garantul respectarii legii si a ordinii publice la nivel local .
Mai spune aceeasi lege ca prefectul de judet este apolitic si prin urmare impartial.
Cand un lider al unui partid politic ,chiar si aflat in opzitie iti pune intrebari pertinente cu privire la activitatea ta de prefect esti obligat ,tot de catre lege sa-i raspunzi.
Atunci cand judetul se numeste Giurgiu si esti prefectul judetului Giurgiu, te numesti Nina Carmen Crisu si esti intrebata oficial, in scris de catre Marin Anton, presedintele filialei giurgiuvene a Partidului National Liberal daca :
1.Esti membra a ATOP , organism subordonat Consiliului Judetean si retribuita pentru asta ?
2.Ai fost plecata din tara intr-o excursie in Israel fara stirea ministrului de interne ?
3.Ai fost pontata ca prezenta la servici in perioada cat ai fost in Israel si deci ai fost retribuita ?
…si iti permiti sa nu dai nici un raspuns oficial tot in scris si la termenul legal , definind in presa locala intrebarile lui Anton ca fiind elemente de can-can ,atunci se cuvine sa facem noi urmatoarele preecizari.
Can-Can-ul este un gen de dans aparut la inceputul secolului nouasprezece la Paris si interzis pana la sfarsitul secolului, etichetat drept frivol si devenit dupa o suta de ani elementul forte al serilor de la Moulin-Rouge .
Recunoscut ca fiind ,,prea cu vedere la tot”, dansul si-a dat numele si unor aparitii de presa,sau discutii de budoar continand o oarecare frivolitate.
Si-atunci intrebam.Unde e frivolitatea la intrebarile lui Anton doamna Crisu ?
Daca e sa vorbim despre can-can si frivolitate acestea s-au manifestat din plin in zvonistica despre relatia dumneavoastra mai mult decat profesionala cu domnul Vasile Tache , fostul sef al inspectoratului de politie ,zvon neconfirmat de realitate si deci ramas la nivel de zvon ca si ,,soparla” strecurata de dusmanii dumneavoastra cu privire la o paruiala pe care v-ar fi tras-o nevasta lui Tache ,chiar in sediul prefecturii.
Asta e can-can doamna Crisu , asta e zvonistica pe care binenteles nu o putem crede.
Nu putem deasemenea crede zvonul care a circulat prin tot judetul, cum ca ati avea o relatie nepotrivita cu parintele Neacsu , preotul paroh al bisericii de langa spital.
Cum sa credem o asemenea mizerie ?
Parintele Neacsu este recunoscut ca fiind un preot cu har si un tata de familie desavarsit.
Voiam numai sa lamurim problema can-can-ului si a sub- demnitatii doamna prefect.
Can-can-ul reprezinta mizeriile care se spun despre personalitati, deci si despre dumneavoastra fara nici o urma de adevar si de bun-simt.
Cand insa un cetatean care este si lider de partid politic parlamentar va pune intrebari pertinente avand legatura cu functia pe care o ocupati si cu activitatea pe care o desfasurati , sunteti obligata de lege si de morala sa raspundeti.

One thought on “Ce-are legea cu can-can-u’ si popa cu militianu’

  1. Cred ca glumiti. Coana Crisu este pe tarlaua Bădălău si platita de sefa ei (Carmen Dan) ,o dama cu aceleasi calitati, adică au dat examenul si au luat gradele sub birou. Doamne fereste cum sa răspundă. Ce sa răspundă? Este din bancul cu popa si militianu’ .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *