Ce avem noi aici? Autoturism căutat pentru confiscare cu alerta introdusa de autoritatile belgiene!

“-Ce avem noi aici?
-Sunt atat de curios incat nici nu stiu unde-o sa dorm la noapte !
– Un autoturism căutat pentru confiscare.De unde ?
– Din Belgia . Cu dragoste pentru un prieten … de unde naiba sa stiu eu ca e confiscat? ”

Desprisa parca din seria “B.D. la munte si la mare “ pare a fi situatia in care politistii de frontiera giurgiuveni au surprins duminica , 11 noiembrie , un cetatean bulgar .
Acesta s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu pentru efectuarea formalităţilor la volanul unui autovehicul tip platformă, pe care transporta un autoturism, înmatriculat în Belgia, si fabricat 2016.
Toate bune si frumoase , numai ca in urma verificarilor , poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul transportat pe platformă figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile belgiene la data de 29.10.2018.
Cetateanul bulgar a declarat că transporta autoturismul pentru un prieten și nu avea cunoștință despre faptul că acesta se află în atenția autorităților.
Cand sa spuna “inger, ingerasul meu” , poliţiştii giurgiuveni i- au întocmit cetateanului bulgar în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ” tăinuire”.
Autovehiculul în valoare de 40.000 lei a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Giurgiu până la finalizarea cercetărilor.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *