Ce le aduce Moș Nicolae giurgiuvenilor ?

De Mos Nicolae, giurgiuvenii vor avea parte de câteva evenimente speciale printre care și aprindrea luminiţelor de Crăciun. Ca in fiecare an , acestea vor împodobi parcurile şi unele artere de circulaţie din oraş de pe 6 decembrie până pe 7 ianuarie.

Pe 6 decembrie municipiul Giurgiu și raionul Cahul – Republica Moldova vor semna protocoalele de colaborare în sala de sedințe a Primăriei. Tot vineri, odată cu venirea serii, va avea loc și ceremonia de aprindere a luminiţelor de Crăciun, eveniment aşteptat de către cei mici dar şi de cei mari deopotrivă în Parcul Alei.

Nici seniorii nu sunt uitați în acest frumos început de weekend . La Ateneul ”Nicolae Bălănescu” în seara zilei de 6 decembrie vor fi premiate cuplurile care împlinesc 50 de cand și-au spus ”DA” în fața ofițerului Stării Civile.

Programul zilei de 6 decembrie 2019 este următorul:

11:00-12:30 – Întâlnire oficială în sala de ședințe a Primăriei pentru semnarea Protocoalelor de colaborare între municipiul Giurgiu și raionul Cahul, respectiv comuna Cruzești – Republica Moldova;

17:00-17:30 – Ceremonie de aprindere a iluminatului ornamental de Crăciun – Parcul Alei;

18:00-20:00 – Festivitate de premiere a cuplurilor care împlinesc 50 de ani de la căsătorie – Ateneul ”Nicolae Bălănescu”.

 Claudiu Apostol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *