Ce legătură are Mihai Tudose cu podul de la Palanca ?

En Electric Proiect Office S.R.L este numele firmei care a câștigat licitația de execuție a podului de peste Sabar din satul Palanca .
Dacă scrieți pe Google numele acestei firme și dați căutare veți afla că :,,firma a beneficiat de multe contracte cu statul dintr-un singur motiv, acela că soția fostului prim-ministru PSD-ist Mihai Tudose lucrează la această firmă ca asistent-manager”.

Un astfel de cadou, făcut de către mahării PSD-iști giurgiuveni primului ministru de la acea vreme, este și podul de peste Sabar de la Palanca.

O lucrare de 700.000 de euro pe care specialiștii de la En Electric au considerat-o ca fiind subfinanțată și-au așteptat vremuri mai bune pentru vreo suplimentare.

Vremurile mai bune n-au venit, ba dimpotrivă. Mihai Tudose a fost debarcat de la Palatul Victoria, iar relația domniei sale cu senatorul Bădălău s-a înrăutățit considerabil. Din acel moment nimeni n-a mai avut vrun interes pentru amărâtul de pod de la Palanca.

Așadar, En Electric S.R.L si cearta dintre Bădălău si fostul prim ministru Mihai Tudose au lăsat locuitorii comunei Florști-Stoenești fără pod.

Costel Dumitru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *