-Ce-ti doresti iubita tara !? Bani lichizi din apa chioara.

Disputa dintre presedintele Consiliului Judetean Giurgiu, domnul Marian Mina, secondat indeaproape de nasul domniei sale, ministrul eonomiei domnul Niculae Badalau pe de-o parte si primarul municipiului Giurgiu, domnul Nicolae Barbu de cealalta parte, ar fi laudabila daca n-ar ascunde in subsidiar interese obscure si meschine ale unor grupari, sau grupuri partinice si transpartinice .
Se razboiesc domnii astia de la varful PSD-ului giurgiuvean folosindu-si  toate armele pe care le au la indemana.
Unii invart pe deasupra capului in rol de ,,Excalibur” Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara ,,Sanatate Asigurata prin Apa Curata”, iar primarul Barbu ii inteapa cu operatorul regional de apa, mult titrata si etern falimentara Apa Service.
Observatorului novice i-ar da lacrimile daca ar vedea cu cata ravna vor domnii astia sa se ocupe de instalarea de pompe de apa cu ,,tzutzuroi” si de ,,ghiovete” in tot judetu’ pentru ca sa bea si sa se spele tot ,,mujicu” giurgiuvean, c-asa-i impune Europa.
Scopu’ lor de fapt e altu’.
O suta si vreo patru milioane de euro vin de la Bruxelles prin Programul Operational Investitii Mari si trebuie cheltuiti pana-n 2023.
Interesul adevarat ?!
Dijmuirea ,,judicioasa” a sutei de milioane de euroi .
Numai ca judecata din targ nu se potriveste aproape niciodata cu cea de acasa si cearta interminabila a inteleptilor PSD-isti tinde sa-i gaseasca cu temele nefacute, iar banii sa se-ntoarca rapid de unde-au venit.
Unde mai pui ca la anu’ mai vin si alegerile locale si cum a zis unu’ mai destept ca mine ,, Nu e pentru cel care se pregateste, e pentru cel care se nimereste”
Pana la noi amanunte despre sfada PSD-ista pe apa giurgiuvenilor imi bag putin picioarele in ligheanu’ cu apa rece, proaspat adusa cu galeata de la fantana din raspantie.

Europa,Romania,Giurgiu. August 2019
Pamflet scris asa-ntr-o doara, cu parai din  apa chioara…

…de Constantin Dumitru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *