Ce vraji a mai facut primaru’ meu !

Articolul publicat ieri , avandu-l ca protagonist pe primarul comunei Ulmi , domnul Petre Nicolae alias Tembi a starnit un val emotional extraordinar de mare in randul cetatenilor din acesta comuna , care au ,,inrosit” telefonul redactiei noastre cu marturisiri despre modul ,,original”in care intelege domnul primar Tembi sa conduca primaria comunei Ulmi.
De la conditional-optativul verbului ,,a baga” folosit permanent la persoana intai singular ,dar si la plural in discutiile cu angajatii primariei si cu cetatenii ( baga-mi-as ! baga-v-as !) ,la turnarea de asfalt de opt miliarde per kilometru cu firma amicului Emil Radulescu pe baza unui contract multianual de rasul curcilor, dar nu si de rasul  Camerei de Conturi , la cazarea in vechiul sediu al primariei a unor angajati personali de etnie rroma si la construirea intre sate a unui mega-mall care nu face trebuinta nimanui si care nu a fost vreodata prins in lista de investitii….
Dupa verificarea minutioasa a informatiilor venite de la cititorii nostri din Ulmi, Trestieni, Poenari, Icoana si Ghionea vom reveni cu detalii despre……………………………… ,,Ce vraji a mai facut primarul lor !”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *