CERCETAT PENTRU TRAFIC DE DROGURI

În urma a două percheziții efectuate în București, a fost descoperită o cultură indoor de cannabis cu 58 de plante.

 

La data de 22 iunie 2020, polițiștii antidrog din cadrul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. au efectuat 2 percheziţii domiciliare, în Bucureşti, pentru documentarea activității infracționale a unei persoane bănuite de  cultivarea plantelor de cannabis în vederea comercializării şi pentru consum propriu.

 

În locuinţele percheziţionate, au fost descoperite şi indisponibilizate o cultură indoor ce conţinea 58 de plante de cannabis în diferite stadii de dezvoltare, aproximativ 100 de grame de cannabis, 9 prăjituri ce aveau în conţinut şi THC, un grinder, aparatură specifică creşterii plantelor de cannabis, respectiv lampi, ventilatoare, stabilizatoare de tensiune și  fertilizatori.

 

Cel în cauză, un bărbat, de 35 ani, cetăţean francez, rezident în România, este bănuit că ar fi înființat succesiv culturi de cannabis, în București, începând cu luna ianuarie 2020, pe care ulterior le-ar fi comercializat.

 

Bărbatul a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, urmând să fie prezentat Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă.

 

CENTRUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Bucureşti, Str. Mihai Vodă, nr. 6, sector 5, România
Tel: +4 021.316.66.65 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *