Cinci zile pana la expirarea contractului cu firma de gunoi! Rămânem si fără pubele!

 

“Sa- mi dati pubelele înapoi! “Acesta pare sa fie hitul săptămânii viitoare pentru giurgiuveni .Cel puțin așa reiese dintr-o postare a primarului municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, de pe o rețea de socializare . 

Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu,  anunta astăzi, 9 Februarie pe o rețea de socializare, ca pubelele de gunoi ale locuitorilor de la case, achiziționate prin proiect, sunt revendicate de firma care se ocupa de colectarea si transportul gunoiului menajer! Pana pe 14 inclusiv . Teoretic. Practic, exista pericolul ca Girexim sa nu mai ridice gunoiul de la case in ultima saptamana de contract. 

Iată mai jos postarea despre care v-am povestit.

Primarul municipiului Giurgiu Nicolae Barbu pe o rețea de socializare : “Se pare ca Girexim nu se dezminte si iata ca acum, pe ultima suta de metri, incearca sa impuna populației la case sa predea tomberoanele, desi acestea au fost achiziționate prin proiect(circa 5670 buc. Ba mai mult, Girexim a transmis că nu va mai ridica gunoiul de la case, desi este obligația lor contractuală sa o faca, inclusiv săptămână viitoare. Transmit populației să nu prea pubelele inainte de termen, ci sa le utilizeze si saptamana viitoare.” 

Începe “Marea Gunoiala”! Ce amenzi se aplica in cazul in care cineva depozitează gunoiul in locuri nepermise este o intrebare la care e posibil sa aflam in curand răspunsul. 

P.S. Poza e mai veche. Am luat-o de pe internet ca un semnal de alarma . Sa speram totuși intr-un final fericit ca intr-un blockbuster american si nu intr-un deznodământ trist ca intr-o romanță românească in care, la final, ea îi cere înapoi scrisorile -in cazul de fata , pubelele! 

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *