Cine îl sabotează pe candidatul la primăria Giurgiu, Remus Gușă?

Panourile de afișaj din oraș sunt destinate acum campaniei electorale, respectiv afișelor electorale pentru candidați. Unele au fost numerotate greșit, cum este și cazul panoului din cartierul Policlinică, unde candidatul BSR la primăria Giurgiu, Remus Gușă, nu și-a găsit locul.

Azi, când a venit cu afișul electoral pentru a-l lipi pe panou, Remus Gușă a constatat că numărătoarea pe panou începe de la 2, el fiind numărul 1, potrivit tragerii la sorți a ordinii candidaților pe panourile electorale.

Din partea mea consider că este o greșeală impardonabilă, pentru că îmi împiedică dreptul de a-mi face publică a mea candidatură la primăria Municipiului Giurgiu. Sper că reprezentanții primăriei vor sesiza acest aspect și vor remedia această lacună, această greșeală neintenționată”. –  Remus Gușă – candidat BSR primăria Giurgiu

Nu știm cum se va remedia problema, atâta timp cât ceilalți candidați și-au lipit deja afișele pe panou, dar mai ales nu  știm cum s-ar putea atașa la panou poziția nr. 1, rezervată candidatului Gușă.

O s-o încadrăm la categoria anomalii de campanie, cu speranța că greșeala nu re regăsește și pe alte panouri din oraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *