Cine-l tine-n brate pe Jean Jipa ?

Face ce face dom’ Jean de Ogrezeni si mai arunca pe piata cate-o elucubratie izvorata parca din putzu’ gandirii dumnealui de apologet al lui Marx , Vadim si Dan Iosif .
Saptamana trecuta intr-o conferinta de presa realizata ad-hoc , alaturi de ,,prietenul” dumnealui senatorul Badalau , dom’Jean a inceput sa verse niste ineptii conform carora acumularea de apa de la Hobaia , cunoscuta sub numele popular de ,,Balta Hobaia”, n-ar fi o lucrare de imbunatatiri funciare executata la sfarsitul anilor ’70 , asa cum rezulta din documente si din spusele celor care au lucrat aici , ci este rodul muncii Stahanovistilor din Ogrezeni care au excavat doua milioane de metri cubi de pamant cu casmaua .
Conform spuselor lui dom’ Jean , pamantul a fost transportat cu carutele , iar taluzurile baltii au fost batatorite cu dosul lopetii .
Nu e prima nastrusnicie care-i iese lui dom’ Jean din minte si parca nu e nici cea mai grava .
Iesirea nefericita a primarului de Ogrezeni , ne-a reamintit ca domnul Jean Jipa este subiectul unui proces penal privind o delapidare de doua miliarde si jumatate de lei .
Curtea de Conturi si mai apoi procurorii au descoperit o furaciune de peste doua miliarde la primaria Ogrezeni , prin efectuarea de state de plata fictive pentru beneficiarii Legii 416 .
Furt , fals si uz de fals , neglijenta in serviciu .
Domnul Jean Jipa a fost trimis in judecata , dar de sapte luni dosarul (222/3/2015) stagneaza.
De sapte luni pentru motive puerile (imbolnaviri repetate ale avocatilor ,plecari la simpozioane si seminarii in afara tarii) , jean Jipa nu este judecat .
De ce ?
Cine-l tine-n brate pe Jean Jipa doamna presedinte a Judecatoriei Bolintin-Vale ?
In timpu’ asta Jean continua sa conduca primaria Ogrezeni dupa bunul sau plac in dispret total fata de lege , de oameni si de adevar .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *