Cine și-a depus candidatura pentru primar al Municipiului Giurgiu

Număram cu puțin timp în urmă, 9 candidați pentru funcția de primar al Municipiului Giurgiu. Din 9, 8 și-au depus oficial candidatura. Cel puțin așa reiese din datele oficiale publicate pe site-ul primăriei de către Biroul Electoral Municipal.

Alegeri locale – Primăria Municipiului Giurgiu (primariagiurgiu.ro)

Așadar, primul care și-a depus candidatura a fost primarul Adrian Anghelescu din partea PNL, alături de lista pentru candidații la Consiliul Local.

În aceeași zi, dar la altă oră, și-a depus candidatura fostul primar, Nicolae Barbu, din partea PSD alături de cei care își doresc să ocupe funcțiile de consilieri locali.

S-a admis propunerea de candidatură petru funcția de primar și a lui Codruț Câinaru, din partea USR și lista consilierilor locali.

Un alt candidat pentru primăria Giurgiu a cărui propunere a fost admisă de Biroul Electoral este Bogdan Bratu, reprezentând Alianța pentru Unitatea Românilor (AUR), alături de propunerile pentru consilierii municipali.

De asemenea, s-a emis hotărâre pentru privind admiterea propunerii de candidatură a lui Nicu Ștefan, candidat la funcția de primar al municipiului Giurgiu, propus de Partidul Mișcarea Populară.

Din partea Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) s-a acceptat candidatura Lilianei Ciobanu și a listei de consilieri.

Și Remus Gușă vrea să fie primar, de data aceasta din partea Partidului Blocul Suveranist Român.

New entry în lista candidaților pentru primar al Giurgiului este Iancu Petre, care reprezintă Partidul Alianța Etocrată pentru Reformă.

La o simplă numărătoare, ies la socoteală 8 candidați … 7 bărbați și o femeie, toți cu țintă directă…fotoliul de primar al Municipiului Giurgiu pentru următorii patru ani.

Miercuri, 8 mai, rămân definitive candidaturile la alegerile pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2024. 

Campania electorală va începe vineri, 10 mai şi se va încheia pe 8 iunie 2024, la ora 7.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *