Cine sunt câștigătorii Cupei My Wishes Giurgiu

Competiția sportivă, Cupa My wishes Giurgiu, organizată de Consiliul Județean Giurgiu în pateneriat cu Asociația My Wishes a reunit, la prima ediție, pe tablourile de joc din cele 2 zile competiționale, 11-12 septembrie 2021, 67 de participanți.

După două zile de competiții pe terenurile de tenis, iată care sunt câștigătorii primei ediții My Wishes organizată la Giurgiu:

Câștigătorii competițiilor din 11.09.2021

Roșu:

Locul 1: David Biarlan

Locul 2: Ema Ioana Pop

Locul 3: Andrei Cristea

Locul 4: Ioan Cristian Cot

Verde băieți:

Locul 1: Marius Cot

Locul 2: Matei Croitoru

Locul 3: Luca Andrei

Locul 4: Patrick Trăpăduș

Verde fete:

Locul 1: Eva Iancu

Locul 2: Eva Alexa Dumitru

Locul 3: Ilinca Maria Oproiu

Locul 4: Ilinca Nita

Câștigătorii competițiilor din 12.09.2021

Portocaliu băieți:

Locul 1: Alexandru Hortopa

Locul 2: Rares Bogdan Cristache

Locul 3: Bogdan Frujina

Locul 4: Stefan Cornea

Portocaliu fete:

Locul : Daryela Preda

Locul 2: Ingrid Alexandru

Locul 3: Antonia Evdochimov

Locul 4: Maria Gabriela Ganta

Galben fete:

Locul 1: Carla Ferullo

Locul 2: Daria Ioana Anghelescu

Locul 3: Diana Andreea Voicu

Locul 4: Carina Voicilă

Galben băieți:

Locul 1: Luca Stefan Biță

Locul 2: Sebastian Andrei Udrea

Locul 3: Teodor Până

Locul 4: George Pertrică Grasu

Performanța viitoare a campionilor și finaliștilor, dar și a tuturor participanților a fost sprijinită de partenerii Consiliului Județean Giurgiu: Happy Camps a oferit câștigătorilor vouchere în tabăra de tenis, dar și discounturi pentru toți participanții în taberele Happy Camps, iar tenisshop.ro a oferit vouchere pentru achiziționarea de echipament sportiv și/sau accesorii sportive.

Partenerul Asociația MyWishes a întărit eforturile Consiliului Județean Giurgiu prin asumarea rolului de coordonator tehnic/organizator al competițiilor sportive organizate în sistem tenis 10.

Motivarea competitorilor a fost asigurata de către instituțiile care s-au alăturat pe parcurs competiției sportive Cupa MyWishes Giurgiu 2021: Biblioteca Județeană Giurgiu prin asigurarea de cărți tematice și nu numai, și Apa Service Giurgiu prin asigurarea unui fresh corner pentru rehidratarea competitorilor și participanților. Partenerul Primăria Municipiului Giurgiu a asigurat imortalizarea tuturor emoțiilor, profesionalismului și fair play-ului de care au dat dovada competitorii pe teren.

Siguranța competitorilor și a participanților a fost asigurată prin intermediul Inspectoratului Județean de Jandarmi, Serviciului Județean de Ambulanță, Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, care au susținut eforturile Consiliului Județean Giurgiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *