Giurgiu-Tribune

Cine umple de gunoaie parcul din cartierul ‘Teatrul de Vară’ ?

Cartierul ‘Teatrul de Vară’ beneficiază de un teren generos pentru petrecerea timpului afară și chiar de un loc de joacă în curtea Palatului Copiilor.

Zona ar trebui să fie o oază de verdeață, uun loc plăcut pentru copii, parinți, bunici atunci când este vreme frumoasă afară. Locuitorii zonei se pare ca nu prea prețuiesc acest parc . Peste tot se aruncă gunoaie care. Bunul simț și minimul de educație se pare ca lipsesc cu desavârșire multor persoane care locuiesc în zonă.  Așa arăta parcul din zonă în urmă cu 5 zile!

Cine altcineva ar veni sa arunce gunoiul în acest cartier supranumit candva ‘Cartierul Verde’?

O întrebare aproape retorică, urmată de o alta; Până cand?

Așa arăta parcul din zonă în urmă cu 5 zile!

Ar putea fi doar până azi când a fost demarată o acțiune a  primariei cu societatile din subordine GSL si GSP.  Azi si miine, zona Curtea Teatrului de Vara, Parcul Palatului Copiilor va arăta așa cum ar trebui să arate un parc, intr-un oraș locuit de oameni civilizați.

 

 

 

Viceprimarul Marian Damian a avut această inițiativa, dar nu putem, oameni buni, să considerăm că așa e normal să funcționeze lucrurile!

Nu mai aruncți gunoiul pe oriunde! Există serviciul de ridicare a gunoiului. Folosiți-l!

 

Azi și mâîne se lucrează intens pentru curățenia acestii parc. Va fi montată și o poartă , iar autoritățile locale promit că vor intesifica serviciile de pază în această zonă si în curând vor fi montate în zonă si camere de luat vederi.

Camelia SACHETTI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *