Cinema la Bibliotecă-Regal de cultură și artă

bl1-bl8
În cadrul proiectului derulat de Biblioteca Județeană „I.A. Bassarabescu” Giurgiu în colaborare cu Short Film Breaks și Romania EduCab, , elevii claselor a XI-a P și a XI-a C de la Liceul Teoretic „Nicolae Cartojan” Giurgiu, însoțiți de prof. Ivan Irina și Mușat Liliana, au fost azi  oaspeții Secției Împrumut Carte pentru Adulți, unde au vizionat scurtmetraje culturale, distribuite gratuit exclusiv în rețeaua de bibliteci publice. Proiectul se derulează în pemanență, cu filme noi de fiecare dată.
Proiectul derulat de Biblioteca Județeană „I.A. Bassarabescu” Giurgiu în colaborare cu Short Film Breaks și Romania EduCab a înregistrat un succes binemeritat, cu un impact pe rețelele de socializare de 7000 de vizualizări și interacțiuni! Și asta după doar două săptămâni de la debut. Este un imbold pentrubibliotecarii giurgiuveni  să ofere în continuare cele mai bune filme culturale românești și internaționale, scurtmetraje premiate la Festivalul Internațional de Filme Short Film Breaks. Proiectul se derulează în permanență, avem filme noi în fiecare săptămână, până în momentul de față ajungând la un număr de peste 10 scurtmetraje pentru adulți și peste 20 de scurtmetraje pentru copii.
De remarcat că aceste filme sunt disponibile doar în rețeaua de biblioteci, titluri de excepție pe care le puteți viziona oricând la bibliotecă.
Fiecare zi contează, iar noi știm asta, de aceea vă așteptăm cu momente speciale, un regal de cultură și artă, bineînțeles, la BIBLIOTECĂ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *