Ciprian Alexandru, liderul USR Giurgiu: Stiți pacienta de la Urziceni care a născut pe trotuar? Aceea este România care nu mai are loc în țara ei, ocupată de incompetenți și hiene

Ceea ce se întamplă zilele acestea, cu încercarile de modificare a codului fiscal, constituie un atac grav la populația României și are două aspecte:

 – unul moral, anume că toate modificările propuse de guvernarea PSD=PNL pun presiune maximă DOAR pe oamenii care muncesc și produc bani pentru ca țara să funcționeze. Este vorba de mediul privat, de Intreprinderile Mici și Mijlocii ale căror taxe și impozite se vor trilpla (ex. Impozitul pe venit de la 1% la 3%), NU există nicio masură cu impact real care să pună capăt unor cheltuieli inutile ale “statului gras”, NU există vreo reformă a administrației publice, NU există vreo intenție de desființare a sifoanelor pe unde se scurg, într-adevăr, banii noștri.

În mod hilar, fostul premier PNL, Ciucă, vine și propune, tâmp, desființarea câtorva posturi de secretar de stat. Ipocrizia maximă vine atunci când ne aducem aminte că domnul Ciucă a girat un stat gras cu 200 de secretari de stat și consilieri ai consilierilor și directori de cabinete goale, etc., când a deținut funcția de premier. Adica acum două luni era ok, la 1 august nu mai este. PNL-ul de astăzi este dușmanul politicilor liberale, este dușmanul mediului privat doar ca să susțina în continuare datoriile din campanie.

– unul formal, si anume că, în contradicție chiar și cu prevederile legale, această guvernare, în căutare de bani, vrea să schimbe cuantumul taxelor cu intrare în vigoare imediată.

Este reteța haosului în firmele corecte și deschiderea drumului spre faliment. Asta duce cu siguranta la mutarea rapida a unor părți din economie în zona gri au chiar neagră.

 

Ciprian Alexandru, presedinte USR Giurgiu

(1) Facebook

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *