Cîțu (PNL): Dacă 100 de salarii scad de la 1 ianuarie 2018, Tudose, Vasilescu și Mișa să plece acasă!

Senatorul liberal Florin Cîțu a lansat “o provocare” premierului Mihai Tudose, ministrului Muncii, Olguța Vasilescu, și ministrului Finanțelor Publice, Ionuț Mișa, intr-o conferința de presa organizată la finalul unei întâlniri PNL — Coaliția pentru Dezvoltarea României.

” Sa plece acasă dacă în România, de la 1 ianuarie 2018, vor scădea “100 de salarii” le-a propus acesta!

“Aș trage o concluzie după discuțiile de astăzi cu oamenii de afaceri și aș spune foarte clar: Mihai Tudose, Olguța Vasilescu mint.
După discuția cu oamenii de afaceri este foarte clar că oamenii de afaceri nu susțin măsurile PSD, iar ceea ce spun ei în spațiul public este o minciună. Iar, pentru că în România trebuie să ne oprim să spunem lucruri fără să fim responsabili, lansez o provocare lui Tudose, Vasilescu, Mișa. În momentul în care, după 1 ianuarie, avem 100 de salarii care scad, e momentul ca acești oameni să plece acasă, pentru că în acest moment ne spun peste tot că au garanții că nu vor scădea salariile și toată lumea va rămâne cu salariul net neschimbat. Dacă se schimbă 100 de salarii în România, acești oameni trebuie să plece acasă — Tudose, Vasilescu, Mișa”, a declarat Florin Cîțu

El a adăugat că nu se mai poate merge înainte în România fără “politicieni responsabili”.

Cîțu a mai spus că PNL își menține poziția ca impozitul pe cifra de afaceri de la 500 de mii de euro să fie opțional — 1% sau 16% — și, de asemenea, să fie opțional și pentru un milion de euro.
Prim-vicepreședintele PNL, Iulian Dumitrescu, a declarat, în același context, că Partidul Național Liberal va protesta față de măsura avută în vedere de Guvern de trecere a contribuțiilor de la angajator la angajat, considerând că este “o măsură stupidă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *