Giurgiu-Tribune

Cod galben de vânt puternic, la Giurgiu

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis atenționare meteo COD GALBEN.

Potrivit atenționării, la Giurgiu, în intervalul orar 13.00-19.00 vor avea loc intensificări ale vântului  care vor depăși la rafală 55-60km/h.

Recomandari:

  • evitați trecerea prin apropierea imobilelor aflate in constructie, a copacilor, stalpilor, panourilor publicitare, constructiilor cu elemente de arhitectura care pot fi dislocate de rafalele de vant si care pot pune viata in pericol.
  • atenție la  sarpantele de pe blocurile de locuinte, care pot fi smulse de rafalele de vant puternic si pot pune in pericol viata persoanelor care trec sau se afla prin acele zone.
  • nu parcați masinile sub copacii izolati sau în apropierea unor arbori care se pot fi prabusiti de rafalele de vant si produce daune acestora.

 În cazul afectarii de vantul puternic al unor stalpi de la retele de iluminat public sau ruperii unor cabluri electrice, cetatenii sunt indemnati sa nu atinga acesti stalpi sau firele cazute la pamant.

Cetatenii sunt rugati sa anunte, prin sistemul unic de apeluri de urgenta 112, aparitia unor probleme generate de intensificarile de vant. 

Visits285 Visits 3 Visits 2127701

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *