Codrii de mâine , plantaţi de voluntari

12 000 de puieți își așteaptă voluntarii, gata să îi planteze maine , în localitatea Ghimpați, comuna Schitu,  județul Giurgiu. Acțiunea se înscrie în proiectul „Codrii de Mâine”, demarat de Asociația „Principele Nicolae. Plantarea va începe la ora  10:00: cu instruirea voluntarilor de către personalul Ocolului Silvic Ghimpați, iar  eveniment va participa şi Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al României.

12 000 de puieți vor fi plantaţi pe un teren gata pregtit, în  localitatea Ghimpați, comuna Schitu, din județul Giurgiu,graţie unui proiect de voluntariat iniţiat de Asociația „Principele Nicolae.

 Voluntarii vor fi mai întîi instruiţi  de către personalul Ocolului Silvic Ghimpați, iar mai apoi vor planta puieţii  în  doua reprize cu pauză de masă. Unul dintre voluntari va fi chiar Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al României. Această acțiune se înscrie în proiectul „Codrii de Mâine”, care si- a propus plantarea unui milion de arbori, până la începutul anului 2023, în zonele cele mai afectate de inundații din România.

Indicații rutiere: de la Petrom Ghimpați faceți stânga prin sensul giratoriu – continuați 9 km pe DN5B până la Primăria Schitu – faceți dreapta pe DJ603, apoi veți observa un indicator dedicat plantării spre drumul forestier la stânga.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *