Codruț Câinaru, candidatul PSD la primăria Giurgiu? CAFEAUA CU SARE

Aceasta este întrebarea pe care i-am adresat-o consilierului PSD Codruț Câinaru, la aflarea veștii că și-ar dori să intre în cursa pentru primărie.
Cu o rezervă lesne de înțeles, aceasta ne-a raspuns pe cât de logic, conform regulilor de partid, pe atât de nedumiritor pentru muritorii de rând :
-Intenția nu înseamnă nimic, până nu ești desemnat de partid. Eu aș fi onorat să primesc această nominalizare, dar hotărârea finală aparține partidului.
Așadar, se pune în discuție încă de pe acum, șansa de a fi propus, pentru ca cel desemnat de partid, să nu fie o mămăliga pripită, la foc iute…
– Rămâne de văzut , spune zâmbind Codruț Câinaru…e optiunea partidului, se va decide probabil în urma unui sondaj. Eu cred în șansele mele și am o comunicare foarte bună atât cu Marian Măroiu (fost candidat la fotoliul de primar al giurgiuvenilor în 2020 N.R. ) , care acum este președintele interimar al Organizației Municipale a PSD, cât și cu președintele Marian Mina.

Cât despre tandemul cu care s-ar dori candidat la primăria Giurgiu, Codrut Câinaru are o singură opțiune: Marian Mina.

.

Ce ar schimba Codruț Câinaru dacă ar ajunge la primărie?
Vrea zâmbete pe fețele giurgiuvenilor, curățenie în urbe și locuri de muncă pentru ca Giurgiu să nu mai fie un oraș de navetiști si muncitori necalificați împrăștiați prin lume. În plus, are în vedere o mult mai bună comunicare cu societatea civilă, pentru că, în prezent ,consideră că există un „ paravan”” de comunicare cu cetățenii.

 

Codruț Câinaru are totusi și aprecieri la adresa actualului primar, Adrian Anghelescu. Acesta consideră drept pertinentă poziția actualului primar PNL , care s-a opus inițiativei PROPRIULUI partid, de a construi în Giurgiu, un campus școlar pentru învățământul dual .
Cu siguanță Codruț Câinaru, PSD, îl va avea rival, în cursa pentru primărie pe Adrian Anghelescu. Și dacă se supără pe el PROPRIUL partid (PNL), ar mai exista această competiție, însă, internă, din PSD??!!!!


Marian Măroiu, care a trecut de la PNL la PSD , cu doar două luni inainte de localele din 2020, a obținut un scor absolut remarcabil, dată fiind situația în acel moment . Alegătorii ar asemui însă cazul cu cel al „candidatului „ Constantin Buduru .  În plus, Marian Măroiu se face tot mai de folos actualului primar, poate și de dragul vremurilor pe când erau colegi de partid, la PNL.

Multe schimbari ar trebui să se producă, și pare ca toată lumea, de la toate partidele, așteaptă „ora exactă” de la centru.
Bine, am putea vorbi și de Barbu, care s-a desparțit „amiabil” de Pro România , cu care se afla într-o relatie „nepotrivită”, după ce s-a desparțit de PSD , cu care se afla într- o relație „complicată”, dar, nemaifiind întrebat de PSD „cât e ceasul?”, lăsam pe o dată viitoare, la…CAFEAUA CU SARE.

Camelia SACHETTI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *