Colibasi, ora exactaaaa !

Exact . Aici Colibasi , Romania ! Este ora saisprezece !
Ceasurile social-democratilor giurgiuveni nu se mai regleaza dupa ceasornicul din turnul de la Giurgiu si nici dupa Rolexu’ domnului ministru Badalau , ala pe care i l-au ciordit ,,baietii” , ci dupa orologiul din holul primariei de la Colibasi .
Vine Liviu Dragnea in judetul Giurgiu .
Nu vine nici in municipiul Giurgiu , nici la Bollintin-Vale .
Cunoscuta fiind relatia de prietenie cu primarul comunei Ghimpati , domnul Carapanceanu , te-ai fi asteptat sa mearga in inima judetului la Ghimpati , dar nu , Liviu Dragnea merge maine la ora 16.00, la primaria comunei Colibasi , unde se va intalni cu primarii PSD-isti din judetul Giurgiu .
Asadar , asa cum spuneam , de la Colibasi ,,se ia lumina” socialista in urmatoarea decada .
Cunoscute fiind tendintele ,,ProRomanesti” ale edilului Barbu de la Giurgiu , evitarea municipiului  de catre Liviu Dragnea este cat se poate de normala , dar evitarea metropolei Bolintin-Vale ?
N-o fi taiat dom’ ministru Badalau porcu’ ?
N-o avea dom’ Badalau d-un spritz gospodaresc ?
Are si spritz si porc , doar ca lu’ Dragnea i s-a cam aplecat probabil si de porc si de spritz si de Badalau si-uite ca descaleca maine la Colibasi in tinutul ,,zeilor” si-al ingredientelor pentru zacusca , tocana si bulion .
Cum anticipam deci , la Colibasi domnilor , inainte sa intrati in Gostinari cand veniti de la Sintesti faceti la dreapta si-nvatati bine drumu’ ca-n perioada urmatoare aici se va-mparti anafura social-democrata giurgiuveana .

 

09.04.2019

Costel Dumitru

 

P.S.

Gurile (si-alea rele si-alea bune) spun ca Liviu Dragnea a auzit de scandalul provocat de Marian Mina prin refuzul de a imparti banii pentru echilibrarea veniturilor bugetelor locale si-a venit sa-l urecheze pe Mina si sa-mparta banii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *