Cometex a inaugurat cel mai mare parc comercial din orașul Giurgiu – AURORA Retail Park

Azi s-a inaugurat AURORA Retail Park din Municipiul Giurgiu. Nu este un mall, așa cum și-au dorit mulți giurgiuveni, dar este un complex comercial care s-a ridicat pe un loc numit mulți ani șerpărie, un loc rușinos pentru oraș plin de boscheți cu o baltă urât mirositoare în mijloc. S-au creat 250 de locuri de muncă și încă mai e loc pentru agenții economici.

Inaugurarea și tăierea panglicii oficiale a avut loc cu o zi înainte de deschiderea pentru public. Așa a vrut dezvoltatorul, investiția fiind pe un teren privat, cu bani privați. Că a procedat bine, că nu a procedat bine…este o chestiune de organizare care se practică în cazul tuturor centrelor comerciale mari.

Așadar, Aurora Retail Park s-a deshis azi în prezența directorului general al Cometex, Vicențiu Spătaru, a directorilor comerciali Altex și Kaufland și a oficialităților locale și județene: prefectul Florentina Stănculescu, administratorul public al județului, Cristian Grătianu și primarul Adrian Anghelescu.

AURORA Retail Park Giurgiu, nouă destinație de shopping, aduce în atenția clienților o gamă variată de retaileri, printre care
ALTEX, Animax, C&A, DM, Kaufland, KIK, Sinsay și Banca Transilvania. Cu o suprafață de aproximativ 13.000 de metri pătrați, parcul comercial este rezultatul unei investiții de 27 de milioane de euro. Odată cu deschiderea din Giurgiu, rețeaua națională de parcuri de retail a Cometex ajunge la 13 locații în întreaga țară.
Amplasat pe B-dul Mihai Viteazu, nr. 4A, în apropierea gării istorice a orașului Giurgiu, noul centru comercial, impresionează prin arhitectura sa specială, realizată într-un stil modern care emană eleganță. Dotat cu o fântână arteziană cu jocuri de lumini și o fațadă iluminată de zeci de leduri ce reprezintă culorile AURORA, acest centru comercial devine o destinație deosebită pentru experiențe de shopping memorabile.

În noul centru comercial s-au creat 250 de locuri de muncă și încă mai sunt spații care nu au fost ocupate de agenți economici.

Deschiderea oficială pentru public va avea loc joi, 23 mai, cu începere de la ora 8.00. S-au pregătit multe promoții, surprize pentru copii, samba, concert cu Maria Buză și DJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *