Complicitate la imbecilitate

Un popor care accepta cu stoicism sa fie condus 25 de ani de un tampit , fara sa existe nici cea mai mica tentativa de rascoala impotriva tampitului , e predispus sa recidiveze in promovarea cretinocratiei destul de frecvent .
Nici Ceausescu n-a venit la putere de unu’ singur , asa cum nici madam Dancila nu s-a cocotat pe cel mai ‘nalt scaun de la palatul Victoria din vreo intamplare fericita .
Daca in cazul idiotului de la Scornicesti , alde Maurer , Apostol si Parvulescu , vinovatii principali de ascensiunea acestuia , si-au luat-o rapid peste bot , Viorica nu face nici un efort sa acopere faptul ca nu e decat marioneta imparatului de la Alexandria .
Alaltaieri PNL-ul a mai depus o motioune de cenzura .
Dincolo de initiativa liberalilor , care prin repetitivitate si lipsa de potential incepe sa semene din ce in ce mai mult cu demersul vanatorului de ursi care sfarsea partida de vanat facandu-i ursului masaje erotice , ma uit putin peste gard in gradina uriasului omnivor care mormaie ,,mor , mor ”.
Chiar toata lumea e multumita ?
Chiar n-o vede nimeni cat e e de proasta ?
Chiar nu-i este nici unuia rusine cu toanta din varful guvernului ?
Pe agramatul de Ceausescu , tot s-a mai gasit un Pirvulescu care sa-l conteste , da’ la Viorica si la Dragnea nu se da nimeni .
Chiar asa de bine sa le fie ?
Un exercitiu de sinceritate de la tribuna parlamentului , o recunoastere a faptului ca avem cel mai prost prim-ministru din Europa ultimilor 50 de ani , ar fi fost pentru oricare parlamentar  reprezentant al puterii , o modalitate de-a intra in constiinta publica pentru multi ani inainte .
Tacerea insa , este ,,Complicitate la Imbecilitate” .
Complicitatea la imbecilitate nu e fapta penala , dar te trimite invariabil in latrina istoriei ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *