Comuna Floresti-Stoenesti sub teroarea hotzilor

Efectele ,,benefice” ale Legii numarul 169/2017 , Legea Recursului Compensatoriu , nu au intarziat sa apara si in comuna Floresti-Stoenesti .
Din fericire nu s-au eliberat violatori si ucigasi in imprejurimile localitatii , dar s-au eliberat hotzi .
,,Lasarea la vatra” a hotzilor in mijlocul iernii , fara mijloace de subzistenta ii face pe acestia sa actioneze continuu , chiar si-n miezul zilei .
In ultimele doua saptamani in satul Floresti , magazinele a patru agenti economici au fost sparte , fiind sustrase marfuri de valoare , cu precadere tigari .
Lucratorii politiei sunt depasiti tehnic si numeric , hotzii vin in general cu masini mai puternice decat Loganurile din dotarea fortelor de ordine .
In ultimele zile , hotzii au intrat in gospodariile oamenilor si numai prezenta de spirit a acestora din urma si norocul , au facut sa nu se inregistreze pagube .
Nu mai putin decat trei gospodari din Floresti au reclamat tentative de intrare prin efractie in locuintele lor , saptamana trecuta .
Agentii economici din Floresti s-au organizat si efectueaza cu randul paza magazinelor pe timpul noptii .
Florestenii fac front comun impotriva hotzilor si nu uita sa ,, multumeasca” de mame , de familie si de morti aliantei PSD-ALDE pentru ,,cadoul” pe care li l-a facut in mijlocul iernii lui 2019 .

A consemnat pentru dumneavoastra cu portile si usile bine ferecate Costel Dumitru
20.01.2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *